De eerste editie van het Dubbeltreffers toernooi

26 januari 2016

Op vrijdag 21 januari werd de eerste editie van het Dubbeltreffers toernooi gehouden in ons mooie clubgebouw. Rob Damen, degene die dit spectacularie toernooi in het leven heeft geroepen was zeer te spreken over de opkomst.

Ver een groep van zestien man werden acht gelijke dubbelteams van twee geformeer. Het ingenieuze lotingssysteem bedacht door Rob met enige hulp van Peter Delis was speciaal in het leven geroepen om te zorgen dat de dubbelteams aan elkaar gewaagd zouden zijn. Degene die in de competitie vijfde klasse spelen of mensen met een sterkte gerelateerd aan de vijfde klasse mochten een lootje trekken uit de pot met mensen die derde klasse spelen. Degene die vierde klasse spelen mochten onderling uit de pot een lootje trekken. 

Het was een felle strijd waarbij de kant- en netballetjes niet uitbleven. Iedereen was even fanatiek waardoor er veel drie setters werden gespeeld. Rob had er namelijk voor gekozen om best of drie te doen in plaats van best of vijf, om de avond niet tot in de nachtelijke uurtjes te laten duren. De held op sokken (letterlijk) en tevens onze huisfotograaf Thomas gleed heen en weer om de meest scherpe balletjes terug te kunnen spelen. Samen met zijn dubbel partner Rohan hadden ze een slecht start maar gelukkig raakte ze al snel goed op elkaar ingespeeld. Ruben en ik waren hier iets minder blij mee. Door onze goede start maar slecht einde, eindigde wij onder Thomas en Rohan op de achtste plaats. Miranda en Ron Top begonnen zeer sterk, vijf gewonnen wedstrijden achter elkaar! Maar toch was er een team die net een puntje beter waren, Geert en Siem eindigde sterk met dertien punten op de eerste plaats.

Na een avond ploeteren en fanatiek tafeltennis was dit de uitslag van de eerste editie van het Dubbeltreffers toernooi:

 

1e        13 pt.    Geert & Siem
2e        12 pt.    Miranda & Ron Top
3e        10 pt.    Luuk & Robin
4e        10 pt.    Lida & Jan
5e         9 pt.    Ewald & Rob
6e         6 pt.    Wim & Ron Bruin
7e         6 pt.    Rohan & Thomas
8e         5 pt.    Ruben & Milou

 

Iedereen bedankt voor de gezellige avond en hopelijk tot de tweede editie van het Dubbeltreffers toernooi met een nog grotere opkomst!

Groetjes Milou