Het ABTTB toernooi 2016

8 februari 2016

Afgelopen zondag werd het toernooi van de ABTTB (Alkmaarse Bedrijfs TafelTennis Bond) weer gehouden in de zaal van TTV Duintreffers. Er zijn een aantal clubs aangesloten bij de ABTTB. Dit zijn gemeente Alkmaar, Spar City, De Burcht, Spirit, Limmen, Topspin en Reflex.

Om 10:00 uur begon de eerste wedstrijd, maar al om 9:00 stonden mensen te trappelen om binnen te komen. Het was een hele dag want om 16:30 was de laatste wedstrijd pas gespeeld. Er waren 3 poules die elk op twee tafels werden gespeeld. Er gingen geruchten dat ze ook zouden gaan dubbelen, maar dat zou dan door het krappe tijdschema op een andere zondag moeten gebeuren. Bij de ABTTB spelen ze nog gewoon met ballen van celluloid en hun games gaan nog ouderwets tot de 21 punten. 

In de pauze kon men genieten van een kopje soep, een bakje huzarensalade en een broodje kroket van sponsor Nico van de Spar uit Alkmaar. Rob en Milou hebben 's ochtends bardienst gedraaid, Ron Bruin en ikzelf hebben dit 's middags gedaan. Hierbij wil ik Rob, Milou en Ron bedanken voor het draaien van de bardienst.

 

met vriendelijke groeten,

Jan Romein