Balen, geen bollen dit jaar!

5 november 2020

GEEN BOLLEN? DAT IS BALEN!

Dit jaar geen verkoop hyacintenbollen t.t.v.Duintreffers

Onze verkoop van hyacintenbollen in de maand december is een jarenlange mooie traditie in Schoorl en Groet. Vele mensen kijken uit naar onze verkopers en voor ons als vereniging is het jaarlijks een belangrijke bijdrage voor de clubkas. Helaas hebben we als bestuur moeten besluiten om dit kalenderjaar geen bollenactie te houden. Het is jammer genoeg onmogelijk om dit Corona proof te organiseren. Uiteraard is het streven om in 2021 in december gewoon weer bij u aan de deur te komen met onze bollen!

U begrijpt dat dit besluit voor ons een flinke financiële aderlating is. Als kleine vereniging hebben we het niet makkelijk, onze kantineomzet is zo goed als nul. Mocht u ons willen ondersteunen in deze moeilijke tijd, dat kunt u uw donatie overmaken op  nummer  nl44 RABO 0146901592. Ook kunt u Vriend van Duintreffers worden voor een jaarlijkse bijdrage van €20. Uw naam wordt dan opgenomen in de eregalerij van Vrienden van Duintreffers. Mocht u vriend willen worden, dan kunt u een berichtje sturen naar duintreffers@gmail.com.

Met uw bijdrage kunnen wij doorgaan met het verlenen van spelplezier aan de jeugd, de Vutters, de recreanten, de competitiespelers en de Samsongroep (bewoners van Scorlewald) in ons mooie clubgebouw aan de Nieuwedam. Het bestuur wenst iedereen het allerbeste in deze barre tijden en net als u hopen wij dat in 2021 het Coronavirus een halt toegeroepen kan worden!

Bestuur t.t.v. Duintreffers