14 mei, 19.00 uur, onthulling naambord en Jan Romein dubbeltoernooi

21 april 2022

Onthulling naambord en Jan Romein Toernooi

We zijn zomaar weer bijna aan het einde van de voorjaarscompetitie gekomen en ook de Donderdag Ochtendgroep heeft nog maar twee keer voor de ‘zomerstop’. Toch staat er nog het een en ander op het programma waar we graag jullie aandacht voor willen vragen.

Dus zet maar in de agenda:

Zaterdag 14 mei, 19.00 feestelijke onthulling van ons nieuwe NAAMBORD, gemaakt door ons recreatief lid en beeldend kunstenaar Rob Komen. Hij hoopt samen met onderstaande Rob de onthulling tot een goed einde te brengen!  Daar hoort een glaasje bij om mee te proosten in dit jaar voorafgaand aan de 60e verjaardag van onze club!                                                     

Maar daar blijft het niet bij.  Na al deze vrolijkheid willen wij gelegenheid geven tot het nuttigen van een bescheiden maaltijd in het clubgebouw, om daarna ons onvolprezen Jan Romeintoernooi na een te lange afwezigheid weer te gaan houden, vanaf 20.00 uur.  Wij hopen op voldoende aanmeldingen voor zowel het eten als het Jan Romein Toernooi. Eters kunnen nablijvers zijn van de bord onthulling of deelnemers aan het toernooi, of allebei natuurlijk.

Natuurlijk hopen we dit jaar weer op een grote opkomst van zowel competitiespelers als recreanten om  deze avond een gezellige en sportieve invulling te kunnen geven. 

Rob Damen

Voorzitter Tafeltennisvereniging Duintreffers Schoorl