»     T.T.V. Duintreffers
»     Vrienden van Duintreffers
»     Clubgeschiedenis
»     Contributie
»     Training en competitie
»     Samson
»     Vutters
»     Bestuur etc.
»     Privacyverklaring AVG

T.T.V. Duintreffers

Welkom bij Tafeltennisvereniging Duintreffers!

Duintreffers is de enige tafeltennisvereniging in de gemeente Bergen (NH). Duintreffers is in 1963 opgericht door Jan Delis en heeft op meerdere plaatsen in Schoorl gezeten. Vanaf 1994 heeft Duintreffers haar eigen clubgebouw aan de Nieuwedam 5, waar de leden met plezier komen om te sporten of voor een praatje in de kantine. 

 

Lidmaatschap

Aspirant-leden mogen vier keer gratis een training bijwonen onder de deskundige leiding van onze trainer Peter. Voor een eigen batje hoef je in het begin niet te zorgen, er zijn altijd batjes bij de club aanwezig. Voor trainingstijden kijk onder het kopje 'training en competitie'. Om officieel lid te worden van Duintreffers moet er een aanmeldingsformulier worden ingevuld, deze zijn verkrijgbaar in de kantine. Een digitaal exemplaar kun onderaan deze pagina vinden. Het opzeggen van je lidmaatschap dient uiterlijk voor 30 december van het jaar te zijn gedaan. Tussentijds opzeggen is toegestaan, maar geeft geen recht op gehele of gedeeltelijke teruggave van de contributie. Wanneer je een lidmaatschap wilt opzeggen dien je dit schriftelijk of per mail te doen bij de secretaris van de vereniging.

 

Contributie

De contributie wordt elk jaar vastgesteld door het bestuur en besproken in de algemene ledenvergadering. De tarieven verschillen per categorie, deze categorieën zijn ingedeeld op basis van leeftijd, recreanten en competitie spelers. Voor een overzicht van de contributies kijk onder het kopje ‘overzicht van contributies’ .

Aanmeldings- machtigingsformulier