»     T.T.V. Duintreffers
»     Vrienden van Duintreffers
»     Clubgeschiedenis
»     Contributie
»     Training en competitie
»     Samson
»     Vutters
»     Bestuur etc.
»     Privacyverklaring AVG

Clubgeschiedenis

Op 18 maart 1963 richtte Jan Delis de vereniging op. Jan kreeg van pastoor Herzberg 100 gulden start kapitaal. Daarmee werden 2 oude tafels uit Breezand gekocht en kon de club van start gaan. Bestuursleden van het eerste uur waren Jan Delis (voorzitter), Albert de Vries (secretaris) en Jaap Stoop (penningmeester). Leden van het eerste uur waren Siem van Langen (gestart als junior, nu al jaren succesvol als senior en met Enorm Breen hoofdsponsor van de club), Piet Hof en Riet Delis.

De vereniging heeft een rijk verleden. Zo werd meer dan 20 keer het Duinstreektoernooi georganiseerd met veel inzet van haar eigen leden. Dit toernooi was zeer bekend in Noord-Holland en daar buiten. Op sportief gebied was en is Duintreffers succesvol, zowel in de competitie als in toernooien.  Met name de jeugd zette eind jaren 90, begin 2000 uitstekende prestaties neer o.l.v. trainer Jan Delis. Ze kwamen uit in de landelijke competitie en werden kampioen in Landelijk A, groep B!

Na veel omzwervingen bezit Duintreffers aan de Nieuwedam een prachtig eigen clubgebouw. Met heel veel zelfwerkzaamheid van de leden is dit neergezet. Met name Siem van Langen en Jaap Boontjes hebben een belangrijke rol gespeeld bij de tot standkoming van dit mooie gebouw. Het biedt op sportief gebied grote mogelijkheden voor jong en oud en de kantine biedt de mogelijkheid om na het spelen onder het genot van een drankje even na te zitten.

Een naam mag hier niet onvermeld blijven, Jan Romein. Jan is helaas in de zomer van 2017 plotseling overleden.. Hij was meer dan 20 jaar succesvol bestuurslid en ruim 30 jaar lid van de club. Door weer en wind kwam Jan op de fiets uit Alkmaar! Jan bleef trouw aan zijn sport en zal in gedachten altijd bij onze club blijven!

Waarom tafeltennis en waarom Duintreffers?